Nepečená jahodová torta

Autor receptu: matus113

Ak máte radi jahody, tak skúste pripraviť pre svojich najbližších alebo návštevu tento jednoduchý koláč. Určite Vás pochvália.

4-5
porcie
25 minút
príprava

Postup

  1. Umyjeme 500 gramov jahôd. Do tortovej formy dáme na spodok okrúhle piškóty.
  2. Podľa chuti zmiešame 5 smotán s práškovým cukrom a dvoma vanilkovými cukrami. Premiešame. Polovičku smotany nalejeme na piškóty a rovnomerne rozotrieme. Pokrájame polovicu jahôd. Spravíme ďalšiu vrstvu piškót.
  3. Nalejeme zvyšok smotany a opäť rovnomerne rozotrieme. Na vrch nakrájame zvyšok jahôd. Dáme do chladničky na 10 až 12 hodín. (môžeme prikryť fóliou aby torta v chladničke nenapáchla). Po 12 hodinách je torta hotová.