Nátierka z olomouckých syrčekov

executive chef Ján Duda a Peter Minárik
z reštaurácie FSH v Trenčíne, 24. augusta 2017 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Nátierka z olomouckých syrčekovFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
10 min
príprava

Suroviny

300 g
50 g
150 g
400 g (hrianky)

Postup prípravy

  1. 1

    Odležané, pri izbovej teplote zohriate syrčeky vidličkou roztlačíme, pridáme maslo a spolu dobre premiešame. Ak zostanú kúsky syrčekov, môžeme ich rozmixovať ponorným mixérom.

  2. 2

    Ochutíme soľou, korením a pridáme najemno nasekanú cibuľu a premiešame. Necháme odležať na tmavom mieste, aby sa prepojili chute.

  3. 3

    Ak nátierku necháme odležať v chladničke, vyberieme ju aspoň 30 minút pred podávaním, pretože nátierka v chlade stuhne.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist