Nátierka z olomouckých syrčekov
executive chef Ján Duda a Peter Minárik
z reštaurácie FSH v Trenčíne, 24. augusta 2017
z reštaurácie FSH v Trenčíne, 24. augusta 2017

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Odležané, pri izbovej teplote zohriate syrčeky vidličkou roztlačíme, pridáme maslo a spolu dobre premiešame. Ak zostanú kúsky syrčekov, môžeme ich rozmixovať ponorným mixérom.
- 2
Ochutíme soľou, korením a pridáme najemno nasekanú cibuľu a premiešame. Necháme odležať na tmavom mieste, aby sa prepojili chute.
- 3
Ak nátierku necháme odležať v chladničke, vyberieme ju aspoň 30 minút pred podávaním, pretože nátierka v chlade stuhne.
Tiež syrová nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu