Nátierka z medvedieho cesnaku

tizian1cat - fotkaTizian1cat, 57 ročná žena, Bratislava, 1. mája 2011 16:21
Ďalšie jej recepty »

Keď som domov doniesla medvedí cesnak, môj muž skonštatoval, že to je bezpečnejšie ako muchotrávka, čo sa alibi týka a prvýkrát odmietol zjesť niečo, čo som urobila. Priznám sa, že som zneistela, ovoniavala a kontrolovala som každý jediný lístok. Ale žiaden konvalinkový list som nenašla, tak som sa rozhodla riskovať. A viete, čo mi to chlapisko urobilo?!?! Po dvoch hodinách povedal, že aj on si dá. Keďže som evidentne živá.

10 min
príprava

Suroviny

Tip:
Kúpte si 1. knihu s receptami z Varecha.sk

Postup prípravy

  1. 1

    Zmiešame tvaroh a lučinu, pridáme posekaný medvedí cesnak, dochutíme soľou a korením. Krátko prebehneme ponorným mixérom. Ak by sa nám konzistencia zdala moc tuhá, môžme pridať trošíčku jogurtu. Natierame na opečený chlebík. Ponúkneme najprv manželovi...:-)))

    Nátierka z medvedieho cesnaku - obrázok 1
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist