Najlepšie zeleninové jedlo

emov - bez fotkyemov, 3. augusta 2011
Najlepšie zeleninové jedlo
Foto: emov

Aspoň pre mňa je to najlepšie jedlo do ktorého si môže každý podľa svojej fantázie pridať na čo má chuť.Jednoduché,syté.

15-20 minút
príprava

Suroviny

podľa chutí
od oka
troška
podľa chutí
podľa chutí
podľa chutí




Postup

  1. 1

    Na toto jedlo potrebujete veľmi málo.Cibuľu si nakrájam nahrubšie,na panvicu dám troška oleja,do nej dám cibuľu ,posolím,zakryjem pokrievkou a nechám dusiť do polomäkka.Ked je udusená tak odstavím ,pokvápkam octom a dám sa do výchutnavania.

    Najlepšie zeleninové jedlo  - obrázok 1
  2. 2

    Bolo by to všetko,ale ja si väčšinou dávam k cibuli fajnej domácej slaniny,alebo špekáčky,alebo nejakú inú klobásku.Kým sa cibuľa usmaží ,tak aj slanina ,alebo klobása je hotová.V zime ked nie sú čerstvé paradajky ,tak si môžme ochutiť kečupom,alebo horčicou.

Diskusia k receptu

evanaaa
No, zvláštne, ale ak je to pre teba chutné, prečo by nie. Mne sa páči osmažená cibuľka nadrobno na masti ( oleji) a na chlebe.
zvoncek
zaujimavé, ale nie je to dietné, najmä slanina a klbáska,
snáď opačný pomer tak do rajč. šalátu pridať takto pripravenú cibuľu,
niekedy vyskúšam
ajuschka
jooooj tak ty budeš môj človek. Moja svokra cibuľu neje, takže keď robí zápražku na cibuľke, scedí do hrnca iba masť s múkou a cibuľku mi nechá :D
perla61
Tak ja toto tiež milujem,lebo surová cibuľa mi akosi nerobí dobre. Ale ja tam pridám trošku soli a cukru a jem to len s čiernym chlebíkom. Dokonca to chutí aj mojej polovičke.
perla61
Ešte som zabudla,že pridávať k cibuli čokoľvek mäsité sa mi zdá už príliš::: a či?
alena45
no taký dobrý biely chlieb namočený do masti, kde sa praží cibuľka, posypaný tou cibuľkou a posolený - to je fakt lahôdka, v zime si občas urobím.
zitar
Dusená cibuľa- toto môj muž má veľmi rád a keď boli naše deti malé, jedávali to s ním. Niekedy si to vylepšili ( podľa nich), pridaním jedného - dvoch vajec.
babuscha
toto sme mavali ako deti na večeru dosť často , nuž čo už je asi lepšie
mnammnam
Stara osvedcena klasika - parena cibulka. este je lepsia ak sa prekapne par kvapkami magi tekute kotenie ,ale klobasu ani ziadne meso nie.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia