Foto: emov
Aspoň pre mňa je to najlepšie jedlo do ktorého si môže každý podľa svojej fantázie pridať na čo má chuť.Jednoduché,syté.
15-20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Na toto jedlo potrebujete veľmi málo.Cibuľu si nakrájam nahrubšie,na panvicu dám troška oleja,do nej dám cibuľu ,posolím,zakryjem pokrievkou a nechám dusiť do polomäkka.Ked je udusená tak odstavím ,pokvápkam octom a dám sa do výchutnavania.
-
2
Bolo by to všetko,ale ja si väčšinou dávam k cibuli fajnej domácej slaniny,alebo špekáčky,alebo nejakú inú klobásku.Kým sa cibuľa usmaží ,tak aj slanina ,alebo klobása je hotová.V zime ked nie sú čerstvé paradajky ,tak si môžme ochutiť kečupom,alebo horčicou.
snáď opačný pomer tak do rajč. šalátu pridať takto pripravenú cibuľu,
niekedy vyskúšam