Foto: viola17
Moja polovička miluje chilli con carne tak som zmajstrovala chilli con carne s domácim guacamole a domácimi celozrnými tortilami...
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
dáme si variť fazuľu do polomäkka. Dáme orestovať mäso, pridáme cibuľu a nasekané chilli- necháme to na panvici a priebežne premiešavame pokial sa nevyvarí voda (=cca 10 min).
- 2
Pridáme popučený cesnak, nasekane paradajky a varíme do mäkka. Pridáme do polomäkka uvarenú fazuľu, čokoládu a koriander.
- 3
Pridáme ostatné korenie podľa chuti. Podávame s kyslou smotanou, guacamole, tortilami... Čas je orientačný mne to trvalo aj s prípravou Guacamole a tortíl 50 min. Guacamole- pomixované avokado s cesnakom, pažitkou ,oreganom voliteľná cibuľa Tortila- vypracovane nelepivé cesto z celozrnej múky a vody. Vyvaľkáme do "kruhu" a dáme opieť na panvicu z oboch strán
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ps: čokolády sa báť netreba, ale s citom