Najlepšia vajíčková nátierka
Túto nátierku robím už strašne dlho a je v našej rodine veľmi obľúbená.
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vajcia uvaríme natvrdo, ošúpeme a nastrúhame, alebo ako to robím ja, pretlačíme cez mriežku na zemiaky a zároveň takým istým spôsobom aj syr.
- 2
K vajíčkam a syru pridáme cibuľu nakrájanú nadrobno, majonézu, horčicu a soľ a mleté čierne korenie.
- 3
Zamiešame, ochutnáme a nátierku dáme zachladiť.
Tiež vajíčková nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu