Foto: tetadena
Tento receptík som si priniesla z pobytu v USA, kde mi veľmi chutil. Uvádzané suroviny sú v hrnčekoch - cup, čo zodpovedá našim 250 Zobraziť celý popisTento receptík som si priniesla z pobytu v USA, kde mi veľmi chutil. Uvádzané suroviny sú v hrnčekoch - cup, čo zodpovedá našim 250 ml. Do tohoto receptu môžete dať namiesto čučoriedok čokoľvek - čokoládu, hrozienka aj oriešky. Nedokážem povedať prečo, ale viaže sa mi so zimou a teplými raňajkami, rozvonia celý byt a s čajíkom vždy príjemne zahreje.
porcií
príprava
na 160 °C
Postup
-
1
Všetko, okrem čučoriedok, dajte do jednej misy a zmiešajte. Až potom, ako máte cesto dohladka vymiešané pridajte čučoriedky. Ja používam aj zmrazené - troška sa odnich zašpiní cesto, ale sú rovnako dobré, ako čerstvé.Pokiaľ nemáte čučoriedky, kľudne tam nasypte hrozienka a nasekanú čokoládu, alebo banány.
-
2
Veľkou lyžicou plníme do formy, vyloženej papierovými košíkmi. Môžeme skoro doplna, potom sa pekne nafúknu a spravia vám ten pekný kopček.
-
3
Ja pečiem v teplovzdušnej rúre na 160 stupňov asi 15 -20 minút. Treba sledovať, keď sú ružové pichnite do nich špáradlom, či sú hotové. Dobrú chuť!
Diskusia k receptu