Foto: elixir
Granátové jablko by som mohla jesť stále. Tá chuť je pre mňa úžasná. Tak som chcela zistiť, aké fajn vie byť v Muffine.
12
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Podľa návodu od @michsamant dostaneme semienka von z granátového jablka. Trošku z nich si odložíme bokom, zvyšné zalejeme citrónovou šťavou, pridáme mlieko a olej a premiešame.
-
2
Zmiešame všetky sypké suroviny v miske, okrem čokolády. Do misky s granátovým jabĺčkom pridáme rozmiešané vajce. Nakoniec tekuté a sypké suroviny spojíme, pridáme čoko hoblinky a dobre premiešame.
- 3
-
4
Vďaka granátovému jablku je muffin veľmi šťavnatý. A tu je v priereze:
Krasny jednoduchy a rychy recept a tvar maju ako sa patri!
ale cesto od nich je urcite stavnate a chutne
Neostava mi nic insie iba zagratulovat a samozrejme
presmerovat do KK.vdaka
@evanaaa , je to výborné ovocie, dá sa to aj len tak samé jesť :)