Foto: enerrgizer
...rybku môžem vždy a všade, ale musí byť pripravená jednoducho a rýchlo, mäsko musí ostať šťavnaté a chuť ryby nesmie byť potlačená prísadami a Zobraziť celý popis...rybku môžem vždy a všade, ale musí byť pripravená jednoducho a rýchlo, mäsko musí ostať šťavnaté a chuť ryby nesmie byť potlačená prísadami a korením...
porcie
príprava
na 170 °C
Postup
-
1
...z citrónovej šťavy, olivového oleja, petržlenovej vňate, korenia a soli som pripravil marinádu, Očistené morské ryby som ňou dobre natrel a nechal som ich napospas osudu...asi na hodinku. Zemiaky som nakrájal na kolieska a šampiňóny na plátky...takto som ich potom naukladal na plech...
-
2
...každej rybke som dal do bruška niekoľko plátkov šampiňónov, kúsok masla a uložil som ich na šampozemiaky, na vrch som poukladal plátky masla...
-
3
...vložil som do rúry vyhriatej na 170°C asi na 35 minút...čas len odhadujem, lebo som sa zažral do nových receptov na vareche a zabudol som ho sledovať, perfektná vôňa ma upozornila, že je rybka hotová... dobrú chuť
Diskusia k receptu