Morský vlk na šampiňónoch fotorecept

enerrgizer - fotkaenerrgizer, 22. apríla 2011

...rybku môžem vždy a všade, ale musí byť pripravená jednoducho a rýchlo, mäsko musí ostať šťavnaté a chuť ryby nesmie byť potlačená prísadami a Zobraziť celý popis...rybku môžem vždy a všade, ale musí byť pripravená jednoducho a rýchlo, mäsko musí ostať šťavnaté a chuť ryby nesmie byť potlačená prísadami a korením...

3
porcie
20 minút
príprava
35 minút
na 170 °C

Postup

  1. 1

    ...z citrónovej šťavy, olivového oleja, petržlenovej vňate, korenia a soli som pripravil marinádu, Očistené morské ryby som ňou dobre natrel a nechal som ich napospas osudu...asi na hodinku. Zemiaky som nakrájal na kolieska a šampiňóny na plátky...takto som ich potom naukladal na plech...

    Morský vlk na šampiňónoch (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    ...každej rybke som dal do bruška niekoľko plátkov šampiňónov, kúsok masla a uložil som ich na šampozemiaky, na vrch som poukladal plátky masla...

    Morský vlk na šampiňónoch (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    ...vložil som do rúry vyhriatej na 170°C asi na 35 minút...čas len odhadujem, lebo som sa zažral do nových receptov na vareche a zabudol som ho sledovať, perfektná vôňa ma upozornila, že je rybka hotová... dobrú chuť

    Morský vlk na šampiňónoch (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

jerica
nádhera , to musí byť úžasná chuť:-))
evusik
pod tú úvodnú vetu sa hocikedy podpíšem....
marianne69
...akurat som chcela napisat,ze s uvodnym komenarom sa stotoznujem na 100%:-)paradna rybka...(KK)
altyn
To musí byť dobrota a tie krásne a pedantne uložené zemiaky... musíš byť veľmi trpezlivý! :-)))
pusta
pochutnala by som si, super receptík.
cica2
ja žasnem, nádhera! Ale mne, sa všetky tvoje recepty páčia:)
ivosenka
náramná rybka, s chutí bych si dala...vyměním za kus mrkve, co na mě kouká na talíři :) rozhodně vyzkouším!

Zaujímavé video z archívu TV Varecha