Morský vlk na šampiňónoch (fotorecept)

Autor receptu: enerrgizer

...rybku môžem vždy a všade, ale musí byť pripravená jednoducho a rýchlo, mäsko musí ostať šťavnaté a chuť ryby nesmie byť potlačená prísadami a korením...

3
porcie
20 minút
príprava
35 minút
na 170 °C

Postup

  1. ...z citrónovej šťavy, olivového oleja, petržlenovej vňate, korenia a soli som pripravil marinádu, Očistené morské ryby som ňou dobre natrel a nechal som ich napospas osudu...asi na hodinku. Zemiaky som nakrájal na kolieska a šampiňóny na plátky...takto som ich potom naukladal na plech...
  2. ...každej rybke som dal do bruška niekoľko plátkov šampiňónov, kúsok masla a uložil som ich na šampozemiaky, na vrch som poukladal plátky masla...
  3. ...vložil som do rúry vyhriatej na 170°C asi na 35 minút...čas len odhadujem, lebo som sa zažral do nových receptov na vareche a zabudol som ho sledovať, perfektná vôňa ma upozornila, že je rybka hotová... dobrú chuť