Foto: gordonko
...potom ako zmizlo rybý filé z našich pultou objavili sa kadejké náhražky ,,pangasius,, mi smrdí a je aj Zobraziť celý popis...potom ako zmizlo rybý filé z našich pultou objavili sa kadejké náhražky ,,pangasius,, mi smrdí a je aj mastný ,preto dávam prednosť morskej šťuke ,aj ked aj jej kvalita každým dňom klesá.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
pripravené suroviny ..... 1kg morskej šťuky si opláchneme teplou vodou a zbavíme ju nánosu zamrznutej vody , potom ju jemne ,,vystískáme ,, a vytlačíme znej daľšiu vodu ..... potom filet vložíme do suchej utierky a jemne postláčame ...... pri troche šťastia nám ostane 600 gr ,,ryby,,
-
2
rybu si jemne nasolíme a posypeme drcenou rascou ....syn rascu nelúbý , tak jemu som rybu osolil a poprášil čierným mletým korením
-
3
na grilovacej panvici si roztopíme kúsok masla
-
4
a rybu preložíme na panvicu osolenou stranou dolu ....povrch zas jemne osolíme okoreníme ...... asi za 4 - 5 min otočíme
-
5
hotové podávame s varenými zemiakmi ..... niekto si rád rybu pokape citrónovou šťavou ...... DOBRÚ CHUŤ
Kamoško dobre si to zmákol.Jedlo vyzerá lahodne ,
keď ťa poprosím hodíš kúsok ?
@mesiar50 kamoško smola , tá rybka už pláve na svojej poslednej ceste
...pekný deň