Foto: mirkajan
Jeden z najobľúbenejších receptov mojich detí, myslím že pôvodne ho mám z veľmi starého čísla časopisu Slovenka.
4-5
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
vykostené morčacie stehná zbavíme kože a ľliach, pokrájame na kocky (okrem mäsa z morčacích stehien je možné použiť aj kuracie prsia alebo stehná).
- 2
Pripravené morčacie mäso opekáme na oleji pokiaľ sa nezatiahne.
- 3
Pridáme sójovú omáčku a pretlačené strúčiky cesnaku, podleje asi 1/2 pohárom vody a dusíme do mäkka.
- 4
Keď je mäso mäkké, pridáme hladkú múku, premiešame a pridáme celú konzervu ananásu aj so šťavou. Povaríme asi 1 minútu. Podávame s ryžou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
(Mirkajan...napísal som Ti ku slaným syrovým oblátkam...mrkni ! )