Morčacie ragú
Marek Brezina
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 21. augusta 2013
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 21. augusta 2013
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu, koreňovú zeleninu a morčacie mäso nakrájame na drobné kúsky, osolíme a okoreníme. Podlejeme bielym vínom a podusíme približne 30 minút.
- 2
Na panvici orestujeme blanšírované fazuľkové struky a opečieme cherry paradajky.
- 3
Podávame s pripravenou mäsovo-zeleninovou zmesou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu