Morčacie alebo bravčové rezne so zelenou fazuľkou fotorecept
Foto: helca103
Mám rada túto kombináciu a robím ju asi 25 rokov. Recept vtedy dávali na STV v nejakej relácii o varení ale názov si už Zobraziť celý popisMám rada túto kombináciu a robím ju asi 25 rokov. Recept vtedy dávali na STV v nejakej relácii o varení ale názov si už nepamätám.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravím si všetko potrebné. Mäso si naklepem, fazuľku scedím a uvarím si ryžu..
-
2
Na panvicu dám olej a mäso opečiem z jednej strany, osolím okorením,otočím a chvíľku opekám. Na každý rezeň dám kôpku zelených fazuliek na to položím plátok šunky, plátok syra a dám pokrievku. Už to nechám len chvíľočku kým sa trochu neroztečie syr. Kuracie a morčacie prsia sa urobia veľmi rýchlo. Keď robím z bravčového vtedy treba mäsko dlhšie opekať. Ale aj tak je to rýchly obed alebo večera.
-
3
Podávam s ryžou ktorú polejem šťavou z výpeku. Môže sa podávať aj s hranolkami alebo zemiakovou kašou.
-
4
Fazuľku si zaváram sama doma.... skúšala som to aj z mrazenou ale to mi už nechutilo. Mám rada veľa fazuľky a takto to vypadá rozrezané :-)
-
5
Ja som si dala iba s jednoduchým šalátom z papriky.
....ale 17 dcl fazulek je ,,vela,, odober ,,1,,
... pekný deň Ti prajem
Množstvo mám napísané len v surovinách a tam je presne napísané toto : 1 ks 7dl struky fazuľové .......možno si zle urobil kuk :-)
@frezia68 veľmi pekne ďakujem si milá
@izabelka nám to veeeľmi chutí
@janko38 potešil si ma, že to poznáš a držím palce aby sa Ti vydarilo
@ancicka , @babkamt ďakujem vám a všetkým želám krásny deň