Foto: vanden
Tento recept je celkom rýchlovka a je to veľmi chutné.
20 minút
príprava
príprava
30 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Najprv si pripravíme plnku tak, že zmiešame smotany na šľahanie, tvaroh, med a citrónovú šťavu. Dobre to premiešame a necháme stuhnúť v chladničke.
- 2
Cesto: Urobíme si penu z vajec, cukru a vanilkového cukru. Zmiešame mlieko s olejom a múku s kypriacim práškom a soľou. Striedavo zamiešame do peny sypkú a tekutú zmes.
- 3
Plech si vystelieme papierom na pečenie a vylejeme naň cesto. Dáme piecť. Upečený korpus necháme 10 minút vychladnúť, potom odstránime papier na pečenie a korpus rozrežeme na dve časti. Na jednu polovicu natrieme plnku a druhou to prikryjeme. Necháme stuhnúť a nakoniec nakrájame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu