Mleté morčacie prsia plnené syrom s pamajoránom fotorecept
Foto: izabella929
Dnes z mletého morčacieho mäsa, ale ja som opäť mäso nemlela, ale krájala na drobné kúsky. Mäso som dochutila vlastným pamajoránom a plnila som Zobraziť celý popisDnes z mletého morčacieho mäsa, ale ja som opäť mäso nemlela, ale krájala na drobné kúsky. Mäso som dochutila vlastným pamajoránom a plnila som ho Eidamom. Veľmi chutné jedlo.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Morčacie prsia som nemlela, ale krájala som ich na drobné kúsky.
-
2
Vložila som ich do misy, pridala som soľ , korenie, vajce, vyžmýkané rožky, rascu.
-
3
Napokon som pridala natrhaný čerstvý pamajorán.
-
4
Pripravila som si syr, ktorý som nakrájala na hrubšie a krátke plátky. Tvorila som základ pre syr. Napokon som ho zabalila.
-
5
Obalila som v strúhanke.
-
6
Vysmážala som ich pod pokrievkou na horúcom tuku.
-
7
Vysmážané som vyložila na kuchynský papier.
-
8
Počas vysmážania som si pripravila zemiaky, ochutila som ich maslom a čerstvou petrželkou.
-
9
Podávala som s kapustovým šalátom. Prajem vám dobrú chuť.
Diskusia k receptu