Mleté morčacie prsia plnené syrom s pamajoránom fotorecept

izabella929 - fotkaizabella929, 6. októbra 2016

Dnes z mletého morčacieho mäsa, ale ja som opäť mäso nemlela, ale krájala na drobné kúsky. Mäso som dochutila vlastným pamajoránom a plnila som Zobraziť celý popisDnes z mletého morčacieho mäsa, ale ja som opäť mäso nemlela, ale krájala na drobné kúsky. Mäso som dochutila vlastným pamajoránom a plnila som ho Eidamom. Veľmi chutné jedlo.

4
porcie
20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
2 ks
1 ks
podľa chuti
štipka
štipka




Postup

  1. 1

    Morčacie prsia som nemlela, ale krájala som ich na drobné kúsky.

    Mleté morčacie prsia plnené syrom s pamajoránom (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Vložila som ich do misy, pridala som soľ , korenie, vajce, vyžmýkané rožky, rascu.

    Mleté morčacie prsia plnené syrom s pamajoránom (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Napokon som pridala natrhaný čerstvý pamajorán.

    Mleté morčacie prsia plnené syrom s pamajoránom (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Pripravila som si syr, ktorý som nakrájala na hrubšie a krátke plátky. Tvorila som základ pre syr. Napokon som ho zabalila.

    Mleté morčacie prsia plnené syrom s pamajoránom (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Obalila som v strúhanke.

    Mleté morčacie prsia plnené syrom s pamajoránom (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Vysmážala som ich pod pokrievkou na horúcom tuku.

    Mleté morčacie prsia plnené syrom s pamajoránom (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Vysmážané som vyložila na kuchynský papier.

    Mleté morčacie prsia plnené syrom s pamajoránom (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    Počas vysmážania som si pripravila zemiaky, ochutila som ich maslom a čerstvou petrželkou.

    Mleté morčacie prsia plnené syrom s pamajoránom (fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    Podávala som s kapustovým šalátom. Prajem vám dobrú chuť.

    Mleté morčacie prsia plnené syrom s pamajoránom (fotorecept) - obrázok 9

Diskusia k receptu

sracz
Pre mňa jedlo "univerzál", milá @izabella929 čo znamená, že by som ho jedol v Tebou predstavenej prezentácii, alebo ako čevabčiči (s pokrájanou cibuľou a liptovskou plnotučnou horčicou a dokonca aj iba tak "bez ničoho", za horúca i na studeno (ako "jednohubky", idúc okolo ložiska, po vychodniarsky "na zobky")!
haji
Milá Izi, díky za všechny tvé recepty, jsi nesmírně šikovná, máš můj hluboký obdiv! Přeji krásný den!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia