Miešané udené mäso

ceto - fotkaceto, 3. mája 2011
30 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
2 PL
2 PL
2 ks
6 ks
5 ks
4 ks
1 kg -hrášok,mrkva,kukurica
1/8 l




Postup

  1. 1

    Udeninu variť 20 minút,potom ju pokrájame na rezančeky.Z oleja a cukru urobíme karamel do toho pridáme pokrájané udené,grilovacie korenie , premiešame,trošku podlejeme a chvíľku podusíme.Pridáme zeleninu,korenie,víno a dusíme 30 minút.Potom primiešame džem,chvíľu povaríme a dochutíme(soľ,šalvia,majoránka).Zahustiť môžeme jemným škrobom.

Diskusia k receptu

letisia
Zaujímavá netradičná kombinácia, musím vyskúšať. Aký džem je najlepšie pridať?
ceto
Do receptu som použil jahodový džem trochu viac ako je napísané a pošmakli sme si.
marienka44
@Ceto ,kolko treba oleja na pripravu karamelu? Nie je uvedené. Ja robim karamel bez oleja, na sucho, :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia