Postup
-
1
Z múky, cukru, vajec, sódy bikarbóny a šťavy z ananásu vypracujeme hladké cesto.
- 2
Vylejeme ho na vymastený a pomúčený plech, navrch poukladáme kúsky ananásu.
- 3
Dáme do vyhriatej rúry upiecť do zlatista.
- 4
Medzitým si pripravíme polevu: maslo v kastróliku roztopíme, pridáme smotanu, kokos, orechy a cukor.
- 5
Ručne dobre vymiešame a chvíľku povaríme. Ešte teplý koláč rovnomerne natrieme polevou, navrch nastrúhame čokoládu.
- 6
Dáme ho do chladu odležať a môžeme servírovať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu