Medovníky
Katarína Lešková
šéfcukrárka hotela Devín v Bratislave, 19. decembra 2020
šéfcukrárka hotela Devín v Bratislave, 19. decembra 2020

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
25
porcií
porcií
5 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Všetky ingrediencie v miske spojíme do kompaktného cesta a necháme v chladničke odstáť minimálne do ďalšieho dňa.
- 2
Potom vyvaľkáme cesto na hrúbku 4–5 mm a vykrajujeme rôzne tvary, poukladáme na plech s papierom na pečenie. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre na 200 stupňoch cca 5 minút.
- 3
Po upečení teplé medovníky potrieme rozmiešaným vajcom s mliekom a necháme vychladnúť. Môžeme dozdobiť podľa svojho vkusu.
Tiež medovníky:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu