Medové trubičky

redakcia - fotkaredakcia, 14. decembra 2009

Suroviny

250 g
100 g
100 g
2 ks
2 PL
1 PL
Náplň:
1 konzerva
250 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zo surovín spracujeme cesto, ktoré vyvaľkáme natenko. Vykrajujeme z neho kolieska a pečieme, presnejšie sušíme do svetloružova.

  2. 2

    Potom ich vyťahujeme z rúry a ešte horúce obkrúcame cez varešku na trubičky. Naplníme ich krémom a konce omočíme v čokoládovej poleve.

  3. 3

    Náplň: kondenzované sladené mlieko varíme v uzavretej plechovke ponorené do vody 2 hodiny. Necháme ho vychladnúť, opatrne ho otvoríme a zmiešame s maslom.

Diskusia k receptu