Foto: marika9
Diétne, veľmi chutné jedlo, vhodné pre diabetikov
5-6
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hovädzie mäso (používam všetky druhy mäsa okrem kuracích a morčacích pŕs, ale mohli by byť aj tie), nakrájame na kocky a premiešame s nakrájanou cibuľou, korením a soľou. Mierne osmažíme na troške oleja a podlejeme.
- 2
Zalejeme paradajkovým pyré, prípadne dolejeme vodu tak,aby bolo mäso zaliate. Na vrch nasypeme na drobné kocky nakrájaný zeler. Dusíme, kým mäso nezmäkne. Šťavu môžeme dochutiť podľa vlastnej fantázie (cukor, oregano, ochutená soľ, čili papričku, provesálske korenie a pod.). Šťavu zahustíme solamylom rozmiešaným v troche vody.
- 3
Podávame s cestovinou, alebo knedľou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
pekny den vsetkym :-)