Marinovaný losos s ryžovými rezancami fotorecept

František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 30. septembra 2016 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Marinovaný losos s ryžovými rezancami (fotorecept)Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 min
príprava
20 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Marináda: Do hrnca dáme sójovú omáčku, med, vínny ocot, nasekaný cesnak, nastrúhaný zázvor a olivový olej. Marinádu varíme aspoň 5 minút.

  2. 2

    Marinádu precedíme, necháme vychladnúť a vložíme do nej filety z lososa. Necháme marinovať aspoň 2 hodiny. Potom ich vyberieme a osušíme papierovou utierkou. Lososa upečieme na panvici z oboch strán.

  3. 3

    Ryžové rezance: Rezance uvaríme podľa návodu. Mrkvu a petržlen nakrájame na julienne rezance a urestujeme na olivovom oleji s jarnou cibuľkou. Premiešame s uvarenými rezancami a prelejeme redukovanou marinádou.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist