Marinované kuracie prsia so zeleninovým šalátom

cucinka - bez fotkycucinka, 1. marca 2013
Marinované kuracie prsia so zeleninovým šalátom
Foto: cucinka
2
porcie
15 min minút
príprava
10 min minút
tepelná úprava

Suroviny

Mäso:
250 g
1 PL
1 PL
1 PL
1 ks
1 ČL
1/2 ČL
1/2 ČL
1/2 ČL
1/2 ČL
1 ČL
1 ČL
1 ČL
Šalát:
1 PL
1/2 ČL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Nakrájame si mäso na kocky. Zmiešame všetky suroviny dohromady. Mäso naložíme do tejto marinády. Necháme ho cez noc odstáť v chladničke. (Existujú aj misy na marinovanie, tam to stačí položiť na 30 min.)

  2. 2

    Do šalátu nakrájame uhorky, papriky a cibuľku. Pofŕkame olivovým olejom a pridáme dané korenie.

  3. 3

    Mäso vyberieme z chladničky. Na panvicu si dáme kus olivového oleja a mäso orestujeme.

  4. 4

    Položíme na tanier a môžeme podávať. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
...hm, škoda že nepredávajú "korenie na Marinované kuracie prsia so zeleninovým šalátom" človek by si ušetril kopec práce .....
Ešteže je to v tagu "Slovenská kuchyňa" to sedí ........
to je ale šmakuláda,mimískovi chutnalo a manža si čvachtal".