Marinované kuracie prsia so zeleninovým šalátom

cucinka - bez fotkycucinka, 1. marca 2013
Marinované kuracie prsia so zeleninovým šalátom
Foto: cucinka
2
porcie
15 min minút
príprava
10 min minút
tepelná úprava

Suroviny

Mäso:
250 g
1 PL
1 PL
1 PL
1 ks
1 ČL
1/2 ČL
1/2 ČL
1/2 ČL
1/2 ČL
1 ČL
1 ČL
1 ČL
Šalát:
1 PL
1/2 ČL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Nakrájame si mäso na kocky. Zmiešame všetky suroviny dohromady. Mäso naložíme do tejto marinády. Necháme ho cez noc odstáť v chladničke. (Existujú aj misy na marinovanie, tam to stačí položiť na 30 min.)

  2. 2

    Do šalátu nakrájame uhorky, papriky a cibuľku. Pofŕkame olivovým olejom a pridáme dané korenie.

  3. 3

    Mäso vyberieme z chladničky. Na panvicu si dáme kus olivového oleja a mäso orestujeme.

  4. 4

    Položíme na tanier a môžeme podávať. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

7 komentárov k receptu
...hm, škoda že nepredávajú "korenie na Marinované kuracie prsia so zeleninovým šalátom" človek by si ušetril kopec práce .....
Ešteže je to v tagu "Slovenská kuchyňa" to sedí ........
milá @Cucinka , tu na tejto stránke, ako si si už iste všimla, sa netoleruje taký masaker korenia, aký si vo svojej prvotine prezentovala. Sú tu zakázané aj umelé margaríny, vegeta ... apod. Všetci tu varia len zo zdravých bio surovín a používa sa hlavne pravé maslo. Cukor je v mnohých prípadoch tiež tabu.Spravidla sa recepty, ktoré obsahujú zakázané suroviny komentujú jedovatým a ironickým spôsobom, ako ti to už predviedli moji kolegovia vyššie. Ja viem, že by sa to dalo aj slušne, ale asi si budeš musieť zvyknúť. Nájde sa aj množstvo varecháčov, ktorí sa nevyžívajú v neustálom kritizovaní a rýpaní. Dúfam, že ťa to neodradí od ďalšieho uverejňovania receptov je to tu v podstate milá, pokojná a prajná stránka.

Pridaj komentár k receptu: