Foto: gordonko
.... toto sme začali robiť ked sme to videli na AGROKOMPLEXe , tam takéto mäso ale strčili Zobraziť celý popis.... toto sme začali robiť ked sme to videli na AGROKOMPLEXe , tam takéto mäso ale strčili do prekrojenej žemle ..kolko to stálo sa ani nepýtajte
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
...pripravíme si suroviny
-
2
do misky nalejeme olej asi 1 až 1 a1/2 dcl , pridáme vajíčko a rozmiešame
-
3
potom pridáme trošku vegety ,3 lyžičky horčice a trochu čierného korenia
-
4
dalej som pridal 3 druhy korenia - grilovacie , iné grilovacie
-
5
a Pizza korenie
-
6
nakoniec pridáme prelisovaný cesnak
-
7
karé si narežeme na tenšie plátky , naklepeme z jednej strany
-
8
obalíme v marináde a takto postupujeme zo všetkými kúskami mäsa
-
9
ked máme všetko v marináde prikryjeme a dáme uležať do chladničky - ja dávam na 24 hod.
-
10
jednotlivé kúsky dáme na rozohriatý olej
-
11
a osmahneme z oboch strán
-
12
ako prílohu som vybral zemiaky varené v tlakovom hrnci...... tento sistém varenia som obkukal pred dvomi mesiacmi je to fantastické a jednoduché plné vitamínou ( pretých čo to nepoznajú ) očistený zemiak prerežeme na 4 mesiačiky - to stačí a tak pokrájame aj ostatné. Zemiaky osolíme a ked máte petržlenovú či zelerovú vnaťku môžte ju pridať
-
13
do tlakového hrncaprilejeme trošku vody( viac ako pol deci ) - ozaj málinko lebo zemiaky v sebe vodu majú
-
14
hrniec zatvorýme a dáme variť .... ked začne tlakový hrniec ,,fučať,, stiahneme plameň na minimum a tak varýme zemiaky 8 - 10 minut po tých 8 - 10 minutách vypneme šporák a necháme zemiaky dojsť asi takých 20 - 30 min ... no a zemiaky máte hotové a ozaj mňamkové
VDAKA
pod pokrievkou .....
všetkým odporúčam