Chutný a netradičný spôsob prípravy hovädzieho mäsa.
4
porcie
porcie
120 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Deň pred varením hovädzie stehno nakrájame na rezance a vložíme do väčšej nádoby. Zalejeme 3 PL oleja, 0,05 l červeného vína, pridáme 2 kolieska citrónu, dve vetvičky rozmarínu a prikryjeme.
- 2
Mäso vložíme na 24 hodín do chladničky.
- 3
Na ďalší deň speníme cibuľu na troche oleja a marinované hovädzie dusíme asi 2 hodiny pod pokličkou kým nezmäkne. Po hodine varenia pridáme na menšie kusy nakrájanú mrkvu a dusíme spolu. Podávame so zemiakmi na masle pečenými v rúre.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu