Foto: matus113
Americká klasika na slovenský spôsob.
porcií
príprava
Postup
-
1
Strúčiky cesnaku si roztlačíme do pomletého hovädzieho mäsa. Ďalej pridáme vajce, chilli papričku , oregáno, osolíme a okoreníme podľa chuti. Celú zmes poriadne rozmiešame.
- 2
Zo zmesi mäsa vytvarujeme malú placku a dáme na panvicu. Mäso smažíme približne 3 minúty z každej strany. Medzitým dáme osmažiť anglickú slaninku. V prípade, že nemáme čerstvé žemle, použijeme polotovar. Predpripravené žemle dáme na chvíľku do rúry dopiecť.
- 3
Hamburgery si pripravíme tak, že na rozkrojenú teplú žemľu natrieme majonézu, pridáme kúsok zeleného šaláta, cibuľku, pripravené mäso, plátkový syr a slaninku. Hamburgery môžeme vyskladať aj iným spôsobom, každý podľa svojej chuti. Môžeme podávať s opekanými zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
oprava - buď jedno,.....
@Evana : tu sa naozaj Hranolky pridavaju takmer ku vsetkemu- specialne ak sa jedna o fast food
Tie hrubice a pravopisne chyby sa jednoducho nedali prehliadnuť.
Uplná katastrofa,ktorá svedčí o inteligenci dotyčného.
Recept sme vyskúšali a mňam, boli výborné!
Pozdravujem tím Varechy.sk