Foto: mesiar50
16
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
45 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
300 g |
|
30 g (Hera) stopený |
|
1 ks |
|
1 PL |
|
1 - 2 dcl (vlažná) |
|
Plnka 1 : | |
4 ks |
|
1 PL |
|
mletý |
|
Plnka 2 : | |
4 ks |
|
|
|
1 PL |
|
Postup
-
1
Múku pomiešam z vajcom, octom, vlažnou vodou, rozpusteným Palmarinom.
-
2
Miešal som to mixérom tak dlho, pokiaľ sa mi hmota neleskla a následne sa neodelovala od nádoby.
-
3
Potom som dal bochníček odstáť do chladničky cca 40 minút.
-
4
Rozdelil som ho na dva kusy a vyvaľkal do tenka.
-
5
Do jednej strany som dal mak pomiešaný s cukrom a postrúhanými jablkami. A tú druhú som nahrubo pokvapkal rozpusteným Palmarinom. Ďalšiu štrúdľu som plnil postrúhanými jablkami, ktroré som zmiešal s cukrom a škoricovým cukrom.
-
6
Dal som surové štrúdle na pomastený plech a potrel rozpusteným Palmarinom a žĺtkom.
-
7
A už len piecť na 180 stupňoch po dobu cca 40 - 45 min.
-
8
Hotový produkt. Dobrú chuť prajem.
Internát,slobodáreň,vojenčina,šesť rokov v zahraničí.
Prajem všetko dobré.
a samozrejme s tym varením vonku to funguje tak že lacno a rýchlo.
Varíme si.tam na viac dní a dominuje.tam.hlavne suchá strava
Prajem pekný výkend.
pôjde do KK.samozrejme ten mixér trba držať pevne keďže sa jedná o cesto.Pekný podvečer prajem
Vyskusam Tvoje domace. Pozehnanu a stastnu dovolenku.
som piekol dlho bola suchá.Tú druhú menej a na noc bola prykrytá utierkou,do rána bola ako lusk.
pod názvom :
-Ako sa vykosťuje kura -
Ak má niekto záujem nech sa páči je to veľká sranda.
Ďakujem ti za kompliment
Si šikovná a kreatívna mladá.žena máš môj respekt