Maďarská slepačia polievka

redakcia - fotkaredakcia, 30. októbra 2009
4
porcie
15 minút
príprava
120 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
300 g
1 ks
1 strúčik
1 ks
100 g
 kúsok
 kúsok

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Sliepku prekrojíme, umyjeme, vložíme do hrnca, zalejeme studenou vodou a dáme variť. Keď voda zovrie, penu zoberieme, pridáme soľ, očistenú, na rezančeky pokrájanú zeleninu, ošúpanú cibuľu a cesnak, korenie a pokrájané šampiňóny.

  2. 2

    Pred dovarením pridáme ešte karfiol, kel a rajčinu. Hotovú polievku scedíme a dáme do nej posekanú pažítku.

  3. 3

    Pred podávaním dáme do každej porcie uvarené tenké rezance a kúsky mäsa a zeleniny.

Diskusia k receptu