4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Sliepku prekrojíme, umyjeme, vložíme do hrnca, zalejeme studenou vodou a dáme variť. Keď voda zovrie, penu zoberieme, pridáme soľ, očistenú, na rezančeky pokrájanú zeleninu, ošúpanú cibuľu a cesnak, korenie a pokrájané šampiňóny.
- 2
Pred dovarením pridáme ešte karfiol, kel a rajčinu. Hotovú polievku scedíme a dáme do nej posekanú pažítku.
- 3
Pred podávaním dáme do každej porcie uvarené tenké rezance a kúsky mäsa a zeleniny.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu