Lososový tatarák fotorecept

Andrej Gogola a Eduard Šiška
majitelia reštaurácie Pulitzer u zlatého jeleňa, 6. januára 2017
Lososový tatarák (fotorecept)
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4-5
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

400 g (filet bez kože)
1 ČL (nasekaný)
3 ks (nasekané nadrobno)
1 ČL
1 ČL
1 ČL
4 - 5 krajcov (alebo bagetky)




Postup

  1. 1

    Lososa nakrájame na drobné kocky a premiešame s ostatnými prísadami.

  2. 2

    Necháme 10 minút odležať v chladničke. Podľa potreby dochutíme soľou a citrónom.

  3. 3

    Podávame s vychladnutou opečenou hriankou alebo bagetkou. Dozdobiť môžeme kúskom kôpru a citrónom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia