Lososový tatarák fotorecept
Andrej Gogola a Eduard Šiška
majitelia reštaurácie Pulitzer u zlatého jeleňa, 6. januára 2017
majitelia reštaurácie Pulitzer u zlatého jeleňa, 6. januára 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4-5
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
400 g (filet bez kože) |
|
1 ČL (nasekaný) |
|
3 ks (nasekané nadrobno) |
|
1 ČL |
|
1 ČL |
|
1 ČL |
|
|
|
|
|
4 - 5 krajcov (alebo bagetky) |
|
Postup
-
1
Lososa nakrájame na drobné kocky a premiešame s ostatnými prísadami.
- 2
Necháme 10 minút odležať v chladničke. Podľa potreby dochutíme soľou a citrónom.
- 3
Podávame s vychladnutou opečenou hriankou alebo bagetkou. Dozdobiť môžeme kúskom kôpru a citrónom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu