15 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Listov cesto si rozpolíme a na pomucenej doske rozválkame na dva pláty (velkost velkého plechu). Obidva pláty prepicháme vidličkou a upečieme v trube dozlatova,a necháme vychladnut.
- 2
Z mléka a pudinkového prášku uvaríme hustý pudink a pridame 4pl krupicoveho cukru, do ktoreho hned po odstavení primíšame 1pl rumu a 125g másla, ktoré v nom za stálého miešania necháme rozpustit. Hotový krém natrieme rovnomerne na jeden plát cesta a druhým plátem zakryjeme vrstvu krému.
- 3
60g másla rozpustíme v kastrolku, pridáme mletý cukor, kakao a poriadne premiešame. Pridáme 7pl rumu a natrieme na vrchný plát
- 4
Rezy necháme aspoň 3 hodiny v chladne aby stuhly.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
vyzerá to dobre, ale azda by aj recept mal byť v slovenčine a nie v čechoslovenčine - to nie je ani po záhorácky...
za 2)- pre @nejedla22 , ty si záhoráčka? prečo by to nemala byť záhoráčtina?
za 3)- @cistinka , pravdu máš, no je možné, že ich predsa robil podľa toho receptu, len chyba lávky, mal dať aj pôvod-autora, ale asi to ešte nevie.
za)- 4, @thomicool , záhorák, vitaj na Vareche, budeš aj ďalej piecť a variť? Potom sa prihlásim k tebe, pomôžem ti zjesť zákusok, xixi, možno nie si odo mňa ďaleko.
No môže byť :-D Teším sa