Linguine so smotanovo-kôprovou omáčkou a krevetami
Foto: morenajea
Keď konečne dajú v obchode krevety do zľavy...
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do osolenej vody dáme variť cestoviny.
- 2
Krevety orestujeme na oleji. Pridáme nasekaný cesnak, soľ, biele korenie a šťavu z polky citróna. Premiešame a necháme spolu trochu prevoňať. Zalejeme smotanou, pridáme nasekaný kôpor a necháme chvíľu prevrieť. Môžeme vypnúť sporák. Teraz už iba pridáme lyžičku masla.
- 3
Cestoviny zlejeme (trochu vody v nich pokojne môže zostať) a vmiešame do omáčky.
- 4
Môžeme servírovať...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu