Linecké kolieska (vegan)

veganvidya - fotkaveganvidya, 15. júla 2013

Sladkosti z našej vegánskej svadby X. - všetky sme si piekli svojpomocne. Recept mám od mamy - upravili sme ho podľa nášho gusta :-)

50
porcií
10 minút
na 220 °C

Suroviny

150 g
150 g
100 g
200 g
0,5 ks
1 ks
4 čl
z 1 bio citróna




Postup

  1. 1

    Zamiesime a necháme postáť aspoň 2 hod v chlade (alebo cez noc). Rozvaľkáme na 0,5 cm, vykrajujeme kolieska/kvietky/hviezdičky/srdiečka/kartičky, jedno plné, jedno s otvorom. (My sme urobili všetky plné:-). Ukladame na suchý plech. Pečieme pri 220 C 8 – 10 min.

  2. 2

    Upečené plníme džemom alebo nejakým rastlinným krémom (orechovým maslom, karobovým alebo veganským čokoládovým krémom).

Diskusia k receptu

martamm
Pekný zdravý receptík, len ja dám tuku polovicu, aj to postačí :)
veganvidya
dakujem :-). Pred svadbou sme s receptami radsej neriskovali, boli fofry :-) ale skromne si myslim, ze by ho stacilo urcite aj menej...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia