Foto: veganvidya
Sladkosti z našej vegánskej svadby X. - všetky sme si piekli svojpomocne. Recept mám od mamy - upravili sme ho podľa nášho gusta :-)
50
porcií
porcií
10 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
Zamiesime a necháme postáť aspoň 2 hod v chlade (alebo cez noc). Rozvaľkáme na 0,5 cm, vykrajujeme kolieska/kvietky/hviezdičky/srdiečka/kartičky, jedno plné, jedno s otvorom. (My sme urobili všetky plné:-). Ukladame na suchý plech. Pečieme pri 220 C 8 – 10 min.
- 2
Upečené plníme džemom alebo nejakým rastlinným krémom (orechovým maslom, karobovým alebo veganským čokoládovým krémom).
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu