Letné truffle
Komerčný recept
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Suroviny
200 g |
|
20 ks |
|
1 ks |
|
500 ml |
|
40 g |
|
200 ml |
|
1 ks |
|
50 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Umyté červstvé jahody nakrájame na štvrtinky a rozdelíme spoločne s okrúhlymi piškótami do pohárov.
- 2
Puding uvaríme s cukrom a mliekom podľa návodu na obale a zalejeme ním jahody a piškóty. Necháme vychladnúť.
- 3
Smotanu ušľaháme s vanilínovým cukrom dotuha. Šľahačkou naplníme cukrárske vrecko a ozdobíme povrch pohárov.
- 4
Nakoniec posypeme mandľovými lupienkami opraženými na teflonovej panvici bez tuku.
- 2
Diskusia k receptu