Letné truffle

droetker - fotkaDr.Oetker, potravinárska spoločnosť založená v roku 1891, 14. mája 2016
Letné truffle
Foto: droetker

Komerčný recept

4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

200 g
20 ks
1 ks
500 ml
40 g
200 ml
1 ks
50 g




Postup

  1. 1

    Umyté červstvé jahody nakrájame na štvrtinky a rozdelíme spoločne s okrúhlymi piškótami do pohárov.

  2. 2

    Puding uvaríme s cukrom a mliekom podľa návodu na obale a zalejeme ním jahody a piškóty. Necháme vychladnúť.

  3. 3

    Smotanu ušľaháme s vanilínovým cukrom dotuha. Šľahačkou naplníme cukrárske vrecko a ozdobíme povrch pohárov.

  4. 4

    Nakoniec posypeme mandľovými lupienkami opraženými na teflonovej panvici bez tuku.

    Letné truffle - obrázok 4

Diskusia k receptu