Foto: medulienka108
Kto z nás by aspoň raz neochutnal langoše? Zo stánku pri tržnici či pravé domáce. S kyslou smotanou, či majonézou, tatárskou, s cesnakom, kečupom Zobraziť celý popisKto z nás by aspoň raz neochutnal langoše? Zo stánku pri tržnici či pravé domáce. S kyslou smotanou, či majonézou, tatárskou, s cesnakom, kečupom alebo len tak na sucho? Každý si určite našiel svoju obľúbenú kombináciu. Mojou je 100 percentná ochrana pre upírmi - bohatá dávka roztlačeného cesnaku, kečup a samozrejme nesmie chýbať bohatá vrstva syra. Ozajstná pochúťka, len s tým spoločenským životom je to potom také všelijaké... Ako ste už určite pochopili, ja langoše milujem, ale v mojom byte sa absolútne nedarí kysnutému cestu. Takže potichúčky som svoje obľúbené langoše oželela - až prišiel minulý týždeň a ja som si trochu zaexperimentovala s pitou, ktorú som mala kúpenú.
porcie
príprava
Postup
-
1
Pitu hodím do hriankovača (3 minúty), gril či na panvicu (záleží na vybavení vašej domácnosti).
- 2
Medzitým si na malej panvičke rozpálim 1 ČL olivového oleja a 1 minútu restujem nasekanú čili papričku. Odstavím a zmiešam s cesnakom a kečupom.
- 3
Hotovú pitu, ktorá bude krásne chrumkavá, otvorím ako kapsu a prekrojím na polovicu.
- 4
Natrieme pripravenou zmesou.
- 5
Posypeme postrúhaným syrom a hotovo...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu