Lenivé langoše

Autor receptu: medulienka108

Kto z nás by aspoň raz neochutnal langoše? Zo stánku pri tržnici či pravé domáce. S kyslou smotanou, či majonézou, tatárskou, s cesnakom, kečupom alebo len tak na sucho? Každý si určite našiel svoju obľúbenú kombináciu. Mojou je 100 percentná ochrana pre upírmi - bohatá dávka roztlačeného cesnaku, kečup a samozrejme nesmie chýbať bohatá vrstva syra. Ozajstná pochúťka, len s tým spoločenským životom je to potom také všelijaké... Ako ste už určite pochopili, ja langoše milujem, ale v mojom byte sa absolútne nedarí kysnutému cestu. Takže potichúčky som svoje obľúbené langoše oželela - až prišiel minulý týždeň a ja som si trochu zaexperimentovala s pitou, ktorú som mala kúpenú.

4
porcie
6 minút
príprava

Postup

  1. Pitu hodím do hriankovača (3 minúty), gril či na panvicu (záleží na vybavení vašej domácnosti).
  2. Medzitým si na malej panvičke rozpálim 1 ČL olivového oleja a 1 minútu restujem nasekanú čili papričku. Odstavím a zmiešam s cesnakom a kečupom.
  3. Hotovú pitu, ktorá bude krásne chrumkavá, otvorím ako kapsu a prekrojím na polovicu.
  4. Natrieme pripravenou zmesou.
  5. Posypeme postrúhaným syrom a hotovo...