...veď to poznáte, dostanete na niečo chuť, a nič vás nezastaví... ja som dostal včera chuť na také obyčajné špagety s rajčinovou omáčkou... tak Zobraziť celý popis...veď to poznáte, dostanete na niečo chuť, a nič vás nezastaví... ja som dostal včera chuť na také obyčajné špagety s rajčinovou omáčkou... tak som si ich spravil.
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
| 400 g |
|
| 400 g |
|
| 1 ks menšia |
|
| 1 strúčik |
|
| 1 hrsť |
|
| 1 hrsť čerstvá |
|
| 1 KL |
|
| podľa potreby |
|
| podľa chuti |
|
| 100 g |
|
Postup
-
1
Pripravíme si spomínané suroviny, cibuľu a cesnak nasekáme nadrobno, bazalku nahrubo.
-
2
Cibuľu osmažíme na olivovom oleji dosklovita.
-
3
Pridáme rajčinové pyré. Kto chce, môže použiť omáčku z čerstvých rajčín, alebo nejakú hotovú zmes. Prihodíme aj za hrsť koktejlových rajčín a povaríme asi 5 minút.
-
4
Pridáme nasekaný cesnak...
-
5
...bazalku s oreganom...a dochutíme soľou
-
6
Uvaríme špagety al dente a pokvapkáme olivovým olejom...
-
7
a naservírujeme na tanier... posypeme strúhaným parmezánom a poprskáme trocha olivovým olejom.. dobrú chuť!









Diskusia k receptu