Foto: Pravda, Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Cesto necháme rozmraziť a potom z neho vyvaľkáme placku s priemerom 26 cm. Túto placku dáme do tukom vymastenej formy. Rúru predhrejeme na 200 stupňov Celzia.
- 2
Paradajky nakrájame na plátky. Potom na cesto striedavo kladieme paradajky a mozzarellu. Paradajky osolíme, okoreníme a pokvapkáme octom. Koláč pokvapkáme olivovým olejom a posypeme sušeným oreganom a posekanou bazalkou.
- 3
Pečieme asi 15 – 20 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu