Kysnutý koláč z bryndze

redakcia - fotkaredakcia, 5. júla 2009

Suroviny

300 g
10 g
50
200 ml
300 g
200 g
120 g
3-5 PL
1 pl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Do teplej múky pridáme soľ, vykysnutý kvások, žĺtok a teplé mlieko. Cesto dobre vypracujeme a necháme na teplom mieste vykysnúť.

  2. 2

    Potom cesto rozdelíme na polovičky, vytvoríme gule, ktoré rozvaľkáme na tenko a dáme na dobre vymastený plech.

  3. 3

    Na cesto rozotrieme náplň (bryndza, varené zemiaky, vajce, kyslá smotana, pažítka, krupica, soľ), kraje potrieme rozpusteným maslom a nakysnuté koláče do ružova upečieme

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: