Suroviny
300 g |
|
10 g |
|
50 |
|
|
|
200 ml |
|
300 g |
|
|
|
|
|
200 g |
|
120 g |
|
|
|
3-5 PL |
|
|
|
1 pl |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Do teplej múky pridáme soľ, vykysnutý kvások, žĺtok a teplé mlieko. Cesto dobre vypracujeme a necháme na teplom mieste vykysnúť.
- 2
Potom cesto rozdelíme na polovičky, vytvoríme gule, ktoré rozvaľkáme na tenko a dáme na dobre vymastený plech.
- 3
Na cesto rozotrieme náplň (bryndza, varené zemiaky, vajce, kyslá smotana, pažítka, krupica, soľ), kraje potrieme rozpusteným maslom a nakysnuté koláče do ružova upečieme
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu