Kuskusový šalát s cícerom, hrozienkami a syrom feta

Štefan Gyurász
šéfkuchár reštaurácie Hrad v Bratislave, 6. marca 2011
Kuskusový šalát s cícerom, hrozienkami a syrom feta
Foto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

350 g
1 šálka
1 čálka
2 KL
 postrúhaná
250 g
dressing:
1/4 šálky
1/3 šálky, čerstvá
2 KL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Asi 2 hodiny povaríme cícer, ktorý sme nechali cez noc namočiť vo vode. Kuskus si pripravíme podľa návodu na obale. Pridáme cícer, hrozienka, koriander, citrónovú kôru.

  2. 2

    Zamiešame ingrediencie potrebné na dresing a polejeme ním šalát, jemne premiešame. Pokrájaný syr feta rozložíme navrch.

Diskusia k receptu


Jeden komentár
Takéto šaláty sú na môj vkus. Ja dávam cherry rajčinky namiesto hrozienok, ale určite je aj toto chutné. Už aj vyskúšam. Milujem kus-kus na akýkoľvek spôsob.