Kuskus s tuniakom a vajíčkom
Martin Synak
šéfkuchár hotela Jánošík**** v Liptovskom Mikuláši, 21. júla 2016
šéfkuchár hotela Jánošík**** v Liptovskom Mikuláši, 21. júla 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najlepšie uvaríme kuskus tak, že v pomere 1:1 ho prelejeme vriacim vývarom. Necháme odstáť, kým kuskus vsiakne všetku tekutinu.
- 2
Šalotku očistíme a pozdĺžne nakrájame na tenké prúžky, potom podusíme na masle. Posolíme a okoreníme.
- 3
Pridáme aj tymian, med a balzamikový ocot. Na kuskus poukladáme tuniaka, šalotku a uvarené vajíčko.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu