Foto: zlatulik3
Kedže mam v záhrade veľa paradajok,tak som sa rozhodla ich použiť..a urobila som dobre,veľmi nam to chutilo.
6-8
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
120 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Tak najprv si spravíme marinadu,do kečupu dame soľ,korenie,sojovu omáčku,olej,horčicu ,bazalku a pomiešame.Očistime cesnak ,pretlačime a pridame do marinady...Cibulu nakrajame na väčšie kusky,paradajky ošupeme ,nakrajame a s cibulou dame do marinady..všetko dôkladne premiešaame.Vylejeme na plech..
- 2
Mäso umyjeme,nakrajame na menšie kusky a osolime..vložime do marinady,zakryjeme alobalom a dame zapiecť.Po hodine pečenia dame dole alobal a už len dopekame do zlatista..
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu