Kuriatko aj bravčové rebierka na paradajkách

zlatulik3 - fotkazlatulik3, 23. augusta 2012
Kuriatko aj bravčové rebierka na paradajkách
Foto: zlatulik3

Kedže mam v záhrade veľa paradajok,tak som sa rozhodla ich použiť..a urobila som dobre,veľmi nam to chutilo.

6-8
porcií
60 minút
príprava
120 minút
na 200 °C

Suroviny

500  gr
500  gr
7-8  ks
100 gr
2 PL
2 PL
4 ks
2-3  stručiky
100  gr čerstva
2 PL
2 PL
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Tak najprv si spravíme marinadu,do kečupu dame soľ,korenie,sojovu omáčku,olej,horčicu ,bazalku a pomiešame.Očistime cesnak ,pretlačime a pridame do marinady...Cibulu nakrajame na väčšie kusky,paradajky ošupeme ,nakrajame a s cibulou dame do marinady..všetko dôkladne premiešaame.Vylejeme na plech..

  2. 2

    Mäso umyjeme,nakrajame na menšie kusky a osolime..vložime do marinady,zakryjeme alobalom a dame zapiecť.Po hodine pečenia dame dole alobal a už len dopekame do zlatista..

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Jedlá z hydiny, Kuracie mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera

Diskusia k receptu

3sandra3
to verím, že chutilo, vyzerá to fakt úžasne a šťavnato...
evanaaa
Určite dobré, takéto marinády mám rada, ale ak marináda, je dobré aspoň hodinku, ak nie viac marinovať, aby vsiakla do mäska. Aj toto vypadá na zjedenie, pekne opečené.