Kuriatko aj bravčové rebierka na paradajkách

zlatulik3 - fotkazlatulik3, 23. augusta 2012
Kuriatko aj bravčové rebierka na paradajkách
Foto: zlatulik3

Kedže mam v záhrade veľa paradajok,tak som sa rozhodla ich použiť..a urobila som dobre,veľmi nam to chutilo.

6-8
porcií
60 minút
príprava
120 minút
na 200 °C

Suroviny

500  gr
500  gr
7-8  ks
100 gr
2 PL
2 PL
4 ks
2-3  stručiky
100  gr čerstva
2 PL
2 PL
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Tak najprv si spravíme marinadu,do kečupu dame soľ,korenie,sojovu omáčku,olej,horčicu ,bazalku a pomiešame.Očistime cesnak ,pretlačime a pridame do marinady...Cibulu nakrajame na väčšie kusky,paradajky ošupeme ,nakrajame a s cibulou dame do marinady..všetko dôkladne premiešaame.Vylejeme na plech..

  2. 2

    Mäso umyjeme,nakrajame na menšie kusky a osolime..vložime do marinady,zakryjeme alobalom a dame zapiecť.Po hodine pečenia dame dole alobal a už len dopekame do zlatista..

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Jedlá z hydiny, Kuracie mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera

Diskusia k receptu

3sandra3
to verím, že chutilo, vyzerá to fakt úžasne a šťavnato...
evanaaa
Určite dobré, takéto marinády mám rada, ale ak marináda, je dobré aspoň hodinku, ak nie viac marinovať, aby vsiakla do mäska. Aj toto vypadá na zjedenie, pekne opečené.

Zaujímavé video z archívu TV Varecha