Kuriatko aj bravčové rebierka na paradajkách
Autor receptu: zlatulik3
Kedže mam v záhrade veľa paradajok,tak som sa rozhodla ich použiť..a urobila som
dobre,veľmi nam to chutilo.
6-8 porcií |
60 minút príprava |
120 minút na 200 °C |
Postup
- Tak najprv si spravíme marinadu,do kečupu dame soľ,korenie,sojovu omáčku,olej,horčicu ,bazalku a pomiešame.Očistime cesnak ,pretlačime a pridame do marinady...Cibulu nakrajame na väčšie kusky,paradajky ošupeme ,nakrajame a s cibulou dame do marinady..všetko dôkladne premiešaame.Vylejeme na plech..
- Mäso umyjeme,nakrajame na menšie kusky a osolime..vložime do marinady,zakryjeme alobalom a dame zapiecť.Po hodine pečenia dame dole alobal a už len dopekame do zlatista..