Kuriatko aj bravčové rebierka na paradajkách

Autor receptu: zlatulik3

Kedže mam v záhrade veľa paradajok,tak som sa rozhodla ich použiť..a urobila som dobre,veľmi nam to chutilo.

6-8
porcií
60 minút
príprava
120 minút
na 200 °C

Suroviny

Postup

  1. Tak najprv si spravíme marinadu,do kečupu dame soľ,korenie,sojovu omáčku,olej,horčicu ,bazalku a pomiešame.Očistime cesnak ,pretlačime a pridame do marinady...Cibulu nakrajame na väčšie kusky,paradajky ošupeme ,nakrajame a s cibulou dame do marinady..všetko dôkladne premiešaame.Vylejeme na plech..
  2. Mäso umyjeme,nakrajame na menšie kusky a osolime..vložime do marinady,zakryjeme alobalom a dame zapiecť.Po hodine pečenia dame dole alobal a už len dopekame do zlatista..