Kurča s lečom v alobale
Dezider Krištof
šéfkuchár penziónu U mlynárky v Dudinciach, 15. marca 2010
šéfkuchár penziónu U mlynárky v Dudinciach, 15. marca 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Očistené, umyté a osušené porcie kurčaťa posolíme, okoreníme, vložíme na panvicu s horúcim olejom a pod pokrývkou opekáme z oboch strán 1/4 hodiny.
- 2
Potom vyberieme z panvice, zlejeme z nej časť oleja, na panvicu dáme slaninu pokrájanú na kocky a kolieska cibule, opražíme, vmiešame rajčiakový pretlak, lečo, rozotretý cesnak so soľou a dobre podusíme.
- 3
Zmes rozdelíme na 4 plátky alobalu, pridáme opečené porcie kurčaťa, alobal dobre uzavrieme, vložíme na panvicu a v stredne vyhriatej rúre pečieme 1/2 hodiny.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu