Foto: martina34
Jednoduchý bielkovinový obed je na svete.
3
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájame si cibuľu a necháme ju trochu postáť. Pripravíme si panvicu alebo hrniec, ktorý sa dá prikrývať. Do hrnca dáme olej a zohrejeme ho. Pridáme cibuľu a trochu ju posmažíme. Pripravíme si zúziky, pokrájame ich na menšie kúsky a dáme na cibuľku. Pridáme sójovú omáčku, kari korenie, bazalku, môžeme podliať troškou vody, aby nám neprihorelo a necháme pod pokrývkou dusiť asi 25 minút, kým zúziky nezmäkknú.
- 2
Keď sú zúziky mäkké, pridáme šampiňóny, zeleninu a morskú soľ. Dusíme už len 10 minút, aby zelenina bola mäkká, nie rozvarená.
- 3
Môžeme podávať napríklad so šalátom s čerstvej bielej kapusty.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Inak recept vyzerá dosť dobre, budem musieť vyskúšať.