Kuracie zeleninové karbonátky fotorecept

bella132 - fotkabella132, 17. septembra 2015
Kuracie zeleninové karbonátky (fotorecept)
Foto: bella132

Ahojte. Základ tohto receptu som našla na internete, no ja som si ho po svojom upravila. Z celého množstva surovín vyjde veľa porcií a je to celkom aj rýchly recept. Dúfam, že Vám bude chutiť, tak prajem dobrú chuť. :)

6
porcií
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
1 ks
1 ks
1 ks
2 ks
3 PL
3 ks
200 g strúhaný

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie mäso si umyjeme, vysušíme, očistíme a nakrájame nadrobno.

    Kuracie zeleninové karbonátky (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Do misky ku kuraciemu mäsu pridáme nastrúhaný petržlen a mrkvu.

    Kuracie zeleninové karbonátky (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Ďalej pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a 3 vajíčka.

    Kuracie zeleninové karbonátky (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Pridáme prelisované 2 strúčiky cesnaku a 3 lyžice strúhanky.

    Kuracie zeleninové karbonátky (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Nakoniec pridáme nastrúhaný syr. Ja som zvolila syr mozarella. Všetky ingrediencie zmiešame a vytvarujeme fašírky. Tie ešte nakoniec posypeme strúhankou a dáme vysmážať do horúceho oleja.

    Kuracie zeleninové karbonátky (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Prvú fašírku prekrojíme a uistíme sa, či je aj vnútri prepečená. Vyberieme ich a dáme na tanier s obrúskom.

    Kuracie zeleninové karbonátky (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Ja som zvolila ako prílohu zemiakovú kašu. Samozrejme príloha je Vašou voľbou, na čo máte chuť ;) Bon appetit. Dobrú chuť prajem :)

    Kuracie zeleninové karbonátky (fotorecept) - obrázok 7

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: