Kuracie zeleninové karbonátky (fotorecept)

Autor receptu: bella132

Ahojte. Základ tohto receptu som našla na internete, no ja som si ho po svojom upravila. Z celého množstva surovín vyjde veľa porcií a je to celkom aj rýchly recept. Dúfam, že Vám bude chutiť, tak prajem dobrú chuť. :)

6
porcií
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Kuracie mäso si umyjeme, vysušíme, očistíme a nakrájame nadrobno.
  2. Do misky ku kuraciemu mäsu pridáme nastrúhaný petržlen a mrkvu.
  3. Ďalej pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a 3 vajíčka.
  4. Pridáme prelisované 2 strúčiky cesnaku a 3 lyžice strúhanky.
  5. Nakoniec pridáme nastrúhaný syr. Ja som zvolila syr mozarella. Všetky ingrediencie zmiešame a vytvarujeme fašírky. Tie ešte nakoniec posypeme strúhankou a dáme vysmážať do horúceho oleja.
  6. Prvú fašírku prekrojíme a uistíme sa, či je aj vnútri prepečená. Vyberieme ich a dáme na tanier s obrúskom.
  7. Ja som zvolila ako prílohu zemiakovú kašu. Samozrejme príloha je Vašou voľbou, na čo máte chuť ;) Bon appetit. Dobrú chuť prajem :)