Kuracie zeleninové karbonátky (fotorecept)
Autor receptu: bella132
Ahojte.
Základ tohto receptu som našla na internete, no ja som si ho po svojom upravila. Z
celého množstva surovín vyjde veľa porcií a je to celkom aj rýchly recept.
Dúfam, že Vám bude chutiť, tak prajem dobrú chuť. :)
6 porcií |
15 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Kuracie mäso si umyjeme, vysušíme, očistíme a nakrájame nadrobno.
- Do misky ku kuraciemu mäsu pridáme nastrúhaný petržlen a mrkvu.
- Ďalej pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a 3 vajíčka.
- Pridáme prelisované 2 strúčiky cesnaku a 3 lyžice strúhanky.
- Nakoniec pridáme nastrúhaný syr. Ja som zvolila syr mozarella. Všetky ingrediencie zmiešame a vytvarujeme fašírky. Tie ešte nakoniec posypeme strúhankou a dáme vysmážať do horúceho oleja.
- Prvú fašírku prekrojíme a uistíme sa, či je aj vnútri prepečená. Vyberieme ich a dáme na tanier s obrúskom.
- Ja som zvolila ako prílohu zemiakovú kašu. Samozrejme príloha je Vašou voľbou, na čo máte chuť ;)
Bon appetit. Dobrú chuť prajem :)