Kuracie štvrtiny na cukete
Marek Brezina
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 22. augusta 2013
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 22. augusta 2013

Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia osolíme a okoreníme. Z oleja, citrónovej šťavy a nasekaných byliniek pripravíme marinádu a necháme v nej mäso dve hodiny odstáť.- 2
Na rozpálenom grile opečieme kuracie prsia z každej strany.- 3
Očistenú a na plátky nakrájanú zeleninu ugrilujeme a navrch uložíme kuracie prsia s krídlom.- 4
Tip:
Cukety zbierame ešte mladé, nemajú celkom vyvinuté semienka, sú jemnejšie a veľmi chutné. Stačí opláchnuť a nakrájať.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu