Kuracie rezne s údeným a so šunkou

Autor receptu: redakcia

Postup

  1. Rezne naklepeme, zmiešame olej s roztlačenými strúčikmi cesnaku a korením, zmesou potrieme jednu stranu kuracích rezňov a necháme hodinu odležať v chladničke. Medzitým odoberieme 4 plátky šunky a dáme ich bokom, zvyšok šunky a údené mäso nakrájame na tenké prúžky. Vyberieme rezne, dáme na ne plátok šunky, plátok syra, niekoľko prúžkov údeného mäsa, stočíme do rolky a zopneme špáradlami.
  2. Vkladáme do zapekacej misky. Na rezne nasypeme zvyšok údeného mäsa a šunky, môžeme podliať troškou vody a dáme piecť do vyhriatej rúry.
  3. Pečieme približne hodinu pri teplote 200 o C. Ako príloha je výborná zemiaková kaša.