Kuracie rezne s chrenom a kôprom

redakcia - fotkaredakcia, 2. marca 2010

Suroviny

4 ks
1 PL
1 PL
1 ks
1 kocka
200 ml
1 PL
2 PL
2 PL




Postup

  1. 1

    Na PL masla a PL oleja speníme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme k nej osolené a okorenené kuracie rezne, z oboch strán ich zľahka opečieme a podlejeme vodou.

  2. 2

    Pridáme rozdrobenú kocku zeleninového bujónu a dusíme domäkka. V smotane rozšľaháme PL hladkej múky a zmes nalejeme k mäsu.

  3. 3

    Pridáme najemno nastrúhaný chren, premiešame a ešte krátko povaríme. Nakoniec vmiešame nasekaný kôpor a podľa chuti prisolíme a okoreníme.

Diskusia k receptu

Vymazať
japany
v nedelu tento recept určite vyskušam,ale bez chrenu koli malym detom...jednoduche,rychle a nejaka nova chut aspon...
Vymazať
sovka62
Tak už viem, čo spravím s kusom chrenu, ktorý mi zvýšil, keď som robila šunkové rolky s chrenovou šľahačkou. Keď si predstavím tú chuť smotanovej omáčky a v nej chren......




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia