Kuracie prsia v syrovej omáčke

babi - fotkababi, 27. júla 2010
Kuracie prsia v syrovej omáčke
Foto: babi

Rýchle ,chutné letné jedlo

10 minút
príprava
15-20 minút
tepelná úprava

Suroviny

podľa počtu jedákov
podľa množstva mäska




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia v hrubšej časri prerežeme, aby boli tenšie. Zmiešame biely jogurt s korením gyros a trochou grilovacieho korenia. Necháme odležať. /môže aj dva dni/

  2. 2

    Na panvici zohrejeme trochu oleja. Mäsko trochu necháme stiecť z jogurtu a na oleji opečieme z obidvoch strán´a podlejeme troškou vody.

  3. 3

    Potom pridáme tavený syr / podľa chuti a počtu porcií/, necháme roztopiť ,pridáme najlepšie čerstvý rozmarín, chvíľku necháme prevrieť, aby sa uvolnila chuť z rozmarínu ,ochutnáme a dochutíme podľa potreby grilovacím korením a gyrosom.

  4. 4

    Ako prílohu môžeme podávať zemiaky, ryžu alebo len veľkú misku šalátu. Ja to mám tak najradšej

Diskusia k receptu

alcik
tak ako každa kuracinka,nemože nechutit,
celka
Často vařím kuřecí maso, jsem vděčná za každý nový nápad.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia